SKONČIL NA ZÁCHYTCE

SKONČIL NA ZÁCHYTCE

Anotace: I tvorba mnoha jiných byla uznána až po jejich skonu. Chachachá!

Je v tom zcela nevinně
Napřed shlédl cosi v kině
Pobouřen nespravedlností
vybičován k nemalé zlosti
hledal pravdu ve víně

Tím se „ožral jak svině“
Co teď? Kupředu, levá!
Někdo na to prostě nemá
což nás se jistě netýká
Cesta k pravdě trny má

Emoce alkohol vážení
nejsou žádná řešení
Snad nepadnete až na záda
životem ovlivňujeme i tornáda
Autor RU 82, 12.10.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí