MINIATURY 10

MINIATURY 10

Anotace: Než Múzu a mne, zimní spánek přepadne.

Dávno zašlo předjaří
náš život je už v září
Moc se nám nedaří
proto že JSME STAŘÍ?

Ona právě končí u dřezu
Mne čeká několik pařezů
„Kup mi pět deka nářezu“
NAJÍM SE
až to poštípu a dořežu

Tak DOBROU NOC *
Sny plné erotiky
Kdo má tu moc
řídit snění triky

VÁŽKA přilákaná vůní růží
už přistála i na lidské kůži
Pak oklamaná celá zmatená
přelétala z rukou na ramena

LADNÉ svůdné KŘIVKY *
pahorky i různá údolí
Vše jako z detektivky
Komu by se nechtělo
hladit ženy hebké tělo

Všude líbat
To nebolí
Je to výzva
hoši nesmělí

Aby on MESMĚLÝ
předvedl co umí
Variace nevšední
zajímavého umu
Spotřeboval k tomu
obsah láhve rumu
Autor RU 82, 13.10.2012
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pššt, to je tajné))))), Culdy tajemství)

13.10.2012 10:56:43 | CULIKATÁ

Znám triky na snění
co můry za radost vymění..))

13.10.2012 08:04:04 | CULIKATÁ

Můžeš je vyzradit? Trpím sny, kdy celou noc, to stejné, stále dokola, něco počítám, eveduji, řeším, klidu nemám i když spím sám! Zdravím

13.10.2012 09:49:06 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí