normální rozchod

normální rozchod

Anotace: ..hodně křiku žádná boule

zlomyslnost tomu chtěla

že má ruka plochá střela

čekalas to vždyť ses chvěla

přiletěla jako stín


z tvého čela kapky rudé

naproti jdou očím

ještě holka něco cekni

já po tobě skočím


vzdálenosti prosté mezí

buď si slabá buď si březí

když máš sílu cizoložit

neřeš když dám hněvu ožít


prostě seď a dýchej ticho

zradilas tak vinu pij

jsem tvým katem rozzuřeným

přesto říkám dlouho žij


jen se pakuj z mého domu

vem si nůši vše v ní máš

odpuštění ??slyším dobře

snad ho děvče nečekáš


Autor čiči, 14.10.2012
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně, že jsi ji nepřetrhl))

14.10.2012 07:54:05 | CULIKATÁ

To ne,to já ne.

27.10.2012 19:18:40 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí