Kapitán co není vítán

Kapitán co není vítán

Anotace: Pro mě v nezvyklém pojetí... přetransformované pojetí čehosi.. co má zůstat skryté a přesto popsání toho samého.

Sbírka: Složené z papíru

Lodi kapitán
proplouvající bouří
srdce mu hoří
a přec zas nevítán
nedoceněn odmítán.

V oboru elita
propluje i souší
možnosti zkouší
zbraň vždy nabitá
ačkoli vysoko nelítá.

Nejlepší neb nekrvácí
vždy naplno
nevsází na víno
posádku mu tvoří draci
co když vezmou tak nevrací.

Nekonečně se plaví
nemá kde stát
zbývá jen brát
proto pokaždé slaví
den kdy se moc neotráví.
Autor exKlarka, 17.10.2012
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí