Zmatek v hlavě

Zmatek v hlavě

Anotace: Co víc dodat. Tedy jen pár vět od blázna

Mozek mu říká "Dnes to dáš!"
Srdce odpoví "Kde však najít kuráž?"
Človíček jen svěsí hlavu
a nejspíš čeká na tvou radu.
Ty se na něj podíváš
a tiše povíš "Neboj to dáš."
On se na tebe otočí
a pak se podívá smutně profesoru do očí.
"Jen pojď Péťo, já nekoušu."
Usměje se a vzpomíná nad oříšky kešu.
Petr jen pomalu vztane
a doufá, že nebude ten co padne.
Nakonec však umí všechno
i učitel ho ohodnotil ruskou pětkou.
Autor ašari, 18.10.2012
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí