Kávička

Kávička

Anotace: Miluju kávu :P

 

Vůně se kuchyní line

S kávou mi čas

hezčeji plyne.

 

Horká je, povzbudí

Kávička sladká,

mě vždycky nabudí.

 

Cukříček a mléčko

Do kávičky patří ať,

není žádné béčko.

 

Hnědavý sladký mok

Zahřívajíc útroby,

mě nestačí lok.

 

Termoska či půllitr

Horký a kouřící,

že by i mrtvý procitl.

 

Jen rozpustné „Nesco“

Tak chutné a krémové,

to je pro mne všecko.

Autor Moniska, 19.10.2012
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí