Síť

Síť

Anotace: ...

Generace internetu,
virtuální mejdany,
virtuálně na záletu,
single nebo zadaný.

Anonymní milovníci,
anonymní bohyně,
fráze berou ve slovnících
obdaření pochybně.

Digitální důvěrnosti,
bezkontaktní dotyky,
unikání průměrnosti,
adekvátní návyky.

Překonané vzdálenosti
nedostižné blízkosti,
epicentrum návštěvnosti
kolektivní úzkosti.
Autor vkl, 21.10.2012
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Lenka Krásnodvorská, elfik0024, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto si vystihl tuhle dobu...

21.10.2012 17:40:30 | elfik0024

přesné poměrně

21.10.2012 16:31:23 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí