Multikulturní referentka

Multikulturní referentka

Anotace: ...

Tvá láska nezná celnice
a nemáš problém s čísly,
jsi neúnavná dělnice
a hltáš všemi smysly.

Jednou snad dojdeš útěchy
a potkáš svého prince,
přestaneš sklízet úspěchy
v lokálech pro cizince.
Autor vkl, 22.10.2012
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: LI13, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí