Ještě Milan

Ještě Milan

Anotace: Co takhle dát si pauzu.

Milan zmizel, chvíli není,
upadne snad v zapomnění?
Mnoho stovek má tu básní,
snad se někdo u nich zasní.

Až vám bude dlouhá chvíle,
proberte se v jeho díle.
Čeká tam moc pobavení,
život on vám okoření.

Nabručený dědek není,
jednou se dá do básnění.
Zatím ale mizí v dáli,
jeho múza na něj kálí.
Autor Psavec, 22.10.2012
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, James Libustka, enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí