Monička za volantem

Monička za volantem

Anotace: Brm brm :)

Usedám a mám děsu plné oči

Doprava, doleva volant se točí

Šedesátka na kruháči

Jen ať kola nezapláčí

V obci že je padesát?

Tacháč čísla nemá rád

Šedesát je číslo hezčí

Na jízdu je tráva hebčí

Z plynu nohu nesundám

Stále v očích děsy mám

„Přidej, brzdíš, „volají!

Kola teskně pískají

Brzdím rychle, jen ať víš

„Ty za volant nepatříš!“

Podotkne můj otec drahý

Jeho názor, ač je pravý

Nepravdivý to je žvást

Já se s autem chodím pást

Okolní krajinou

Svou jízdou nevinnou

Autor Moniska, 22.10.2012
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí