Věrnost sobě

Věrnost sobě

Anotace: Věrnost sobě

Kde je ten hněv, co jsem před lety měl?
Srdce v popelu na kusy vedle mě leželo.
Pravda tak čistá, jako blesk by do mě vjel!
Sám zkouším pochopit, co tenkrát mi v hlavě běželo.

Na laně slepě přes bezednou propast kráčet.
Budoucnosti nepoznaná, co pro mne schováváš?
Za sebou nemusím žádnou minulost ted vláčet?
Jak vám říct, že od ted nejsem ten, co byl váš?

Kolem mne všude světlo, to jak staré mosty hoří.
Na hrudi citím, jakoby rozerval mě sám kat.
Vidím, jak všechno co zůstalo se náhle boří.
Jediné co ted mohu, je sám sobě věrnost přísahat!
Autor jonytls, 23.10.2012
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

leželo
běželo
citím
ale ale

mosty hoří
boří...

možná by to chtělo uležet a třeba by to bylo lepš-ejší :)

23.10.2012 16:21:10 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí