Omluva

Omluva

Anotace: když člověk dřív jedná než myslí, většinou udělá chybu, které pak lituje...

Přepadly mě vzpomínky, došel ke mně posel,
předal mi dlouhý dopis, že byl jsem velký osel,
milion básní ten čin už nikdy nezpraví,
proto se snažím, napsat ti omluvu do zprávy.

Na hlavu si sypu velkou hromadu popela,
to vše jen kvůli Tobě, jen abys věděla,
že já byl člověk, který to všechno pokazil,
že já byl ten, jenž náš krásný vztah zahodil.

Nevážil jsem si nejlepšího, co v životě jsem měl,
nevážil jsem si přání, které jsem vždy moc chtěl,
a proto se omlouvám, budiž mi ten čin odpuštěn,
už nikdy více nechci být v Tvém srdci vyhoštěn.

Vím, že se srdce zlobí, a nechceš mě znát,
to mne právě nejvíc bolí, já chci se s Tebou smát...
Autor Damir666, 24.10.2012
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí