K mým narozeninám si dneska přeju

K mým narozeninám si dneska přeju

Anotace: přej si a bude ti dáno:)

Sbírka: Oblek z oblak

K mým narozeninám bych si dnes přála
odolnost a sílu větší než skála
trpělivost ruku v ruce s vytrvalostí
ke zkouškám mít s jistotou dostatek znalostí
být tolerantní a milá vždy a všude
mít jasné hezké oči a rty rudé
umět se rozhodnout, odvahu mít
ze začarovaného kruhu vystoupit
mít odhad na lidi a věci předvídat
s lidmi co si stále stěžují se nevídat
v každé trampotě vidět legraci
samé fajn lidi potkávat při práci.
K narozeninám si dneska přeju
ať se na svět více směju
ať umím rozeznat pravdu a vždy ji ctím
ať se na chvíli každý den zastavím
přeju si pár dobrých přátel po boku
aby mi bylo stále do skoku
ať miluju toho kdo bude se mnou růst
kdo mi bude brát slova a jíst rosu z úst
ať moje tělo pracuje jak mašina
ať mi stále něco hezkého začíná
přeju si krásné zdravé vlasy
a ať nám všem nadejdou dobré časy.
Autor Jiřinka Mignonka, 24.10.2012
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Romeo3769, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se ti to skutečně vyplní :-)

24.10.2012 08:35:06 | Miriska

Děkuji Mirisko:)

24.10.2012 10:28:24 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí