Kudy kam?

Kudy kam?

Anotace: Mezi nebem a zemí kráčím sem zas pak tam. Už nevěřím ve svůj klam, napínám...

Mezi nebem a zemí
kráčím sem zas pak tam.
Už nevěřím ve svůj klam,
napínám duševní rozpoložení.

Lidi pláčou s plnou hlavou,
ale ne s prázdným srdcem.
Ráno vše spláchnou kávou
pak se kochat facebookuvou zprávou.

Znechucen vletím do oblak.
Mysl lehká jako mrak.
Náhle v dáli slyším vlak,
jež sráží mne k zemi zas.

Bloudím mezi nebem a zemí,
stále a stále dokola.
Vím, že se nic nezmění,
ale srdce velí mezi oblaka.
Autor Mutum, 27.10.2012
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí