Pylný jak včelka

Pylný jak včelka

Anotace: -

Pylný jak včelka

 

 

Jednou já v chlívku
potkal jsem dívku
se zástěrou kropenatou,
povídám: "Slečno,
zde nebezpečno,"
a nakop jsem prase hnátou.

Za týden zase
kopal jsem prase,
ale před jinou slečnou,
nechtěl jsem ale
nechat ho válet,
a tak se mi stala vděčnou.

Pro nikoho, nikdy, nedělej nic,
a když už musíš, tak dělej víc.
Problémům vyhni se, sic bude zle,
jak když ovce - matka - čeká kůzle.

Ze starých zvyků
- sváděcích triků -
za pár let zmizela krása.
není dnes lida
bez vzoru Žida,
či co mi teď srdce nedrásá.

Za pecí sedím,
dolu z ní hledím
a čekám na svou spásu.
Přemýšlím právě
o louce v trávě
vysoké mě do pasu.

Pro nikoho, nikdy, nedělej nic,
a když už musíš, tak dělej víc.
Problémům vyhni se, sic bude zle,
jak když ovce - matka - čeká kůzle.

Autor hubape, 28.10.2012
Přečteno 1639x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pobavila mne.

29.11.2012 19:40:38 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí