Kremrole snídáš

Kremrole snídáš

Anotace: 29.10.2012

Sbírka: Oblek z oblak

Když loupalas ořechy na plechu
neplechu jsem tropila.
Včera jsem se opila
v opici změnila se
v hlase zlomila se.

Ptám se, kde jsou tvé vlasy
konipasi spásli je asi
a neptáš se mě ani za mák
proč už na hlavě nenosím slamák.

Léto odešlo
hladové po školních lavicích
ty pravici mi podáš
mrkev hlodáš odvážně.
Odvaž mě od sloupoví stolu
konec karambólů.

Kremrole ze staniolu snídáš
hlídáš si linii topolů načmáraných tužkou v zápisníku.
Kapesníků deset ti vyšiju
bavlnkami.
Autor Jiřinka Mignonka, 29.10.2012
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opýlená...

29.10.2012 23:49:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí