Manželský nesoulad

Manželský nesoulad

Anotace: Když se k sobě nehodí.

Mladý chlapec, co měl statek,
uzavřel vám s kráskou sňatek.
moc se k němu nehodila,
ve městě by ráda žila.

Osud tak mu zabrat dává,
jeho smůla neustává,
mladou ženu statek nudí,
tahle práce moc ji prudí.

Hospodáře jednou z rána,
postihnula další rána,
to když jeho žena milá,
tmavé děcko porodila.

Do polí on často chodil,
sem tam doma hrbem hodil,
ženuška však chtěla více,
zatoužila po Africe.

Krásný student kudrnatý,
dostal se ji tak pod šaty,
ač si sedlák svůj grunt hlídal,
manželku však neuhlídal.
Autor Psavec, 03.11.2012
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potesis.

04.01.2024 22:21:42 | mkinka

a už sa v hlave rodí melódia na toto super dielko ! ... je to mimoriadne spevné !!! ... neboli: vyzkouším tomu přidat noty ...

04.11.2012 14:03:00 | eMHart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí