o(pitná)

o(pitná)

Anotace: ..

tisíce litrů radosti
proteklo mnou
a chladí
nádobu bezednou

co dno své kdysi
vždy tak pevné
v plynutí času
nechala si vzít

pár kostek ledu
k orosení stěn
zahřáté úchopem ladných žen
pomalu stéká

a slámka smutně
bez opory
jen vítr v ní se prohání
neslyšně padá
snítka máty
ráno mé cesty naklání

být tak živ pouze z pramenité
s příchutí věčných krápníků
ozvěnou temných
kamených chrámů
laděn
Autor poeta, 04.11.2012
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Radhuza, Noc17, Sarah, enigman, Aťan, Olneek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu vodomil...

05.11.2012 09:23:41 | enigman

ano *

04.11.2012 13:43:14 | Hagrid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí