Odbojná říkanka

Odbojná říkanka

Anotace: ...

Ať si kdo myslí cokoli,

nebudu chřadnout pro boly,

ani pobíhat po poli

jako kus hadru na holi,

ronit potoky ze soli,

válet se vlaku pod koly,

za hory prchat, za doly,

plnit absurdní úkoly

těch, co dýl chodili do školy,

škemrat si u nich o roli

pro politické mrtvoly,

co ihned lehají pod stvoly,

když jiní sedají za stoly

pro plazy, anebo pro voly

Autor vkl, 04.11.2012
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Olneek, Lenka Krásnodvorská, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí