Podzimní troufalá

Podzimní troufalá

Anotace: Nedejme se!

A tak zas z oblohy zaslzelo.
Co dosud ve tmě nezmizelo,
to spolkl oblak mlhy plný.
A tahle tmavá, vlezlá zima
nám nenápadně pozhasíná
i prosluněné duše.

Jenže je naše svaté právo
nazvat tu mrchu prostě krávou!
A vzít se radši za ruce
a zalézt do postele a milovat se
Až do jara
Autor Trinity666, 04.11.2012
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není zlé :) *

04.11.2012 22:27:18 | Hagrid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí