Život v každém vzdechu

Život v každém vzdechu

Anotace: ...

Život v každém vzdechu,
žijem bez úspěchu,
každý cestou svojí,
kéž se jednou spojí.

Každý nádech - život můj,
jen mě prosím nelituj.
Každý nádech - žiju dál!
Smrt - němý host - stojí opodál.

Tak pozvedni sklenku
a připij mi na zdraví.
Já se jen tak nevzdám,
smrt - o život mě nepřipraví!

Já bojovat budu dál!
Přeci nejsem žádný srab.
Autor Beru, 05.11.2012
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí