Připíjím!

Připíjím!

Anotace: ...

Viděla jsem je odcházet

Ach bože...

odešli všichni...

A já krvácím

umírám,  

tak tiše...

 

Už to ani nebolí,

otupění...

Viděla sem je odcházet

a nikdo z nich se ani neohlédl

Kdo zná důvod?

Bůh?

 

Zapijte to se mnou!

Připijme si na ty co zapomněli...

I my zapomínáme

připijme si...

Na Nás!

 

Na chyby,

na bolest

způsobenou jiným námi

i tu jinými způsobenou nám.

A buďme pyšní,

že po tom všem stojíme

a jdeme... vrávorajíce.

V ránech kdy bolí hlava

a chce se nám zvracet...

 

A tak pijme dál, 

pro jiskru v očích...

 

 

...koho to zajímá...

Autor Striptérka, 07.11.2012
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: Loveless, Robin Marnolli, Marbal Škutin, V.N.Losinský, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je napsána hezky,
ale to mrazivé klima,
čtu ji a je mi zima,
z té beznadejě?
Tip dávám.RM.

25.11.2012 07:43:27 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí