Točíme se s planetou

Točíme se s planetou

Anotace: Prostě ze života, o tom jak ho všichni známe.

Sbírka: Složené z papíru

Někdy je složité
pochopit prožité
co není nám jasné
to je na životě
přeci to krásné.

Mít za co bojovat
krev nechat kolovat
s časem stále jít
dobrovolně nebo nechtít
učit se jak správně žít.

Objevovat své hodnoty
a nehledě na boty
procházet temnoty
a s jistým účelem
procházet dále životem.

Bláto, sníh, třeba i květiny
lemují kroky i naše viny
a záleží jen na nás
jak skutečnost přijmem
jestli s ní po dobrém vyjdem.

Dobře či zle, pokaždé
bez znalosti režiséra
hrajem roli ve vraždě
co bez otázek nám byla daná
hlavně chtít se dožít rána.

Myšlení se přehřívá, slábne
doba se srdcem často vychladne
a záleží pak jen co dále přijde
kudy se svět, jak a proč
dál bude točit jak kolotoč.
Autor exKlarka, 09.11.2012
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je těžké pochopit smysl rozumu, ještě těžší je chápat souvislost člověka s vesmírem

09.11.2012 21:04:12 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí