Z padaného listí

Z padaného listí

Anotace: ...

Komíny střetly se s houfem listí,
z posledních nejvěrnějších synů,
kam nářek z jejich úst nedoléhá,
bolestivá místa několika světů,
věříš v útěchu na hrobech předků,
svých jmen jenž už nikdy nepoužiješ,
ty, lháři slovům a vět básníkům,
kteří vidí, vidí tento zkažený svět,
bez zábran a šedých závějí slz.

Na podpatcích snaží se kráčet,
zamrzlou krajinou z padaného listí.
Autor Láďa, 10.11.2012
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí