Memoáry mé duše

Memoáry mé duše

Anotace: ...

Až se otevřou
starý rány
najdem klíče
od rezavý brány
rozmetem starosti
na všechny strany

Už bude pozdě
na ztrátu paměti
a co zbývá ?
myslet na děti
moudrosti sepsat
jim v závěti

Co spojil bůh
ať nikdy nedělí
dnes ani zítra
smutný pondělí
ublížit jim
jsme nechtěli

A tak musíme...

Uhasit ohně
odstranit stehy
nových zemí
vyhlížet břehy
najít
v lepších časech
kousek něhy
Autor Madanik, 14.11.2012
Přečteno 410x
Tipy 12
Poslední tipující: mirecek, Kirsten, Robin Marnolli, Písnička..., poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, díky nim si člověk občas uvědomí a přestane dělat blbosti..

18.11.2012 22:18:10 | Madanik

Na dětech záleží především :)

18.11.2012 22:16:31 | poeta

Pěknej text, myšlenka, početl jsem si.

15.11.2012 14:27:40 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí