Pozdě bycha honit

Pozdě bycha honit

Anotace: Od kněžek lásky můžeš chytit ledasco.

Pasák hned tě nabádá,
naval prachy, chlape,
i ta dívka přemladá,
zadarmo nešlape.

Tržně se vždy zachová,
dobře zná svou cenu,
víc ji láká svíčková,
než laciné menu.

Za rozkoš jsi zaplatil,
hraješ si na granda,
že jsi zdraví utratil,
to už není sranda.

Marně nyní naříkáš,
chtěl bys tohle vrátit,
se strachem se potýkáš,
za hřích budeš platit.
Autor Psavec, 14.11.2012
Přečteno 805x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, tato22, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí