Zoufalství

Zoufalství

Anotace: pro ty, co básně skládají...

To je to zoufalství,
co drásá pevně hruď,
a pak,
z něj,
jen kvítek na slunci rozkvétá.

Oblečen a částečně nahý,
ve vánku uklidněn a v bezvětří,
když nic,
a nikdo,
ve slovech neustává, nepokojně vlaje.

A v ruce, jen dlaně svírá,
svíčka v noci neznale tančí,
a pak,
z její krásy,
jen plamen uprostřed dne.

To je to zoufalství,
které objímá své krásné děti,
nás,
kteří zpívají,
nás,
kteří básně skládají.
Autor Láďa, 14.11.2012
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí