~Jen tak

~Jen tak

Anotace: co noha nohu mine...jen tak,pomalu

*** 

Seriál...

~~~~~~

Chodíme spolu pomalu

jen tak,co noha nohu mine,Jen tak

nad hlavou hvězdnou oblohu

potom se políbíme.

 

Má ruka je ve tvé ruce sevřená

tiskneš se ke mně stále víc,

už se mi trochu třesou kolena

že miluju,zavyji na měsíc.

 

Odvedeš si mě,však ty víš kam

a na postel s růžemi uložíš,

já si jak víla připadám

a čekám lásko,vždyť ty víš.

 

Potom začíná náš lásky seriál

ten co už nikdy neskončí,

jen hercům mládí čas už vzal

a Země ta se stále otáčí….

***** 

***************

Autor Květka Š., 15.11.2012
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí