Vánoční čas.

Vánoční čas.

Anotace: Vánoce nejsou jen stoly plné.....

Sbírka: Chvílka čtení

Zas se nám blíží ten čas vánoční,
člověče prosím tě,jen blbnout nezačni.
Není to o stole plném a dárků hojnosti,
je to o lásce a lidské svornosti.

Ve chlévě chudém se nemluvně zrodilo,
srdce své matky štěstím naplnilo.
Dary jim nosili z okolí širého,
žádný však nepředčil,daru od něho.

Proto ted' na mysli jediné mějme,
láskou a něhou se obdarujme.
Zlato a šperky jsou hodnoty mizivé,
lásku a něhu si do domů pustíme.

Pak budou Vánoce
ty pravé svátky,
těšit se budeme
že za rok jsou zase zpátky.
Autor jozífek, 16.11.2012
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: PetTulak, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) jako vždy jozífku - zahřála :)

16.11.2012 22:09:56 | Joe Vai

dík

16.11.2012 22:30:38 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí