Další KROk

Další KROk

Anotace: -

přemýšlíš o budoucnosti
myslím jen na krutosti
těch už ale bylo dosti
uzavřených v nevinnosti

vytratila se naše láska
nám se už přetrhla páska
ty nejsi už ta má kráska
co teď dělá tvoje maska

jen nasazaná na obličeji
a já se tomu všemu směji
že nasazenou máš jen ji
a ostatní Tě jenom kryjí

ty už se s jiným držíš
už jen na něj pohlížíš
mojí bolest už nevidíš
i když o ní mnoho víš

ty už jiného večer obímáš
mě jen za bývalého už máš
ty jistě tento pocit znáš
a tak svá slova dobře važ

až o mě budeš mluvit
budeš se jen chlubit
aby si hrdě mohla jít
život dál si s ním žít

Autor vaal, 17.11.2012
Přečteno 277x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí