Topím se

Topím se

Anotace: Utápím sebe sama. I když nechci.

Nemohu se nadechnout.
Topím se.

Ne, já nechci nikam plout!
Nedám si říct.

Nohy mi hnusně těžknou
- i ruce.

Oči do světa slaně řvou,
že žít dál chce srdce.

I když vím, že umírám,
ani hlásku nevydám.

Topím se.
V alkoholu.
Autor kookky, 18.11.2012
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: P.T., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

utopit se v chlastu je fajn - chlast desinfikuje - všechno...

18.11.2012 22:06:01 | Joe Vai

Zase vstaň, nebo se utopíš. Je zas čas na lepší zítřky...

18.11.2012 20:26:51 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí