Ráno poněkud lehké

Ráno poněkud lehké

Anotace: A potom jsem město, vísku objala tak časně z rána.

Ruka v ruce, dláty
zvony tupě zněly.
Plakaly a my zvonili
jak´ pohani z černých písků
místo toho město, vísku
objala jsem časně z rána.

A tak opět sklenku bílou,
nechť zvony i ti ptáci,
černí spáči, rudí psanci,
staré dvéře, domy ryzí
nechť si zařvou
že jsem cizí.

A potom jsem město, vísku
objala tak časně z rána.
A to štěstí, to je skryté
v chtěných chvílích, uvnitř vbité.
Jen si zařvi,
jsme si cizí.
Autor frubava, 18.11.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem se mi to líbí.

02.12.2012 22:36:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí