Krása

Krása

Anotace: ..krása je přeci v pestrosti..........

Sbírka: Chvílka čtení

Myslíš že tělo, každý
jako atlet musí mít,
snad i blond vlasy k němu též?
Já nebudu se s tebou přít,
pak ale u lidí,rozdílu už nenajdeš.

Krása je přeci v pestrosti
a v rozmanitosti tvarů.
V duši má každý přednosti,
ne ve vyrýsovaném svalu.

Není však vůbec na škodu
pečovat o své tělo.
Na mozek a srdce
by se ale zapomínat nemělo.

At' vždy jen oni
svaly ovládnou,
pak nenávist a zloba
se k nim nikdy nedostanou.
Autor jozífek, 18.11.2012
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí