Studentka

Studentka

Anotace: Jak uspět ve škole.

Moje dcera roztomilá,
sexy prádlo si vybírá,
kroutím hlavou s údivem,
prý má plány s učivem.

Říkám, Zdeno, ty máš prdu,
co to nosíš za podprdu,
zasloužíš pár pohlavků,
kryje jenom bradavku.

Jen ať ňadra říďa vidí,
ve známkách mě neošidí,
napomůžu osudu,
zápočet tak dobudu.
Autor Psavec, 19.11.2012
Přečteno 439x
Tipy 9
Poslední tipující: V.N.Losinský, Holis, enigman, chci_uverit, Isquieasuus, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sexy prádlo ale učňům nikdy nepomohlo...

23.11.2012 11:44:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí