Prachy a funkce

Prachy a funkce

Anotace: A lidi se mění. Bohužel..

Když nechceš zbloudit v davu
poslyš co znamená
znát ten správný směr

Zkus použít hlavu
namísto kolena
máš na výběr


Dýchej lepší vzduch


Choď pyšně jako páv
a natřásej si peří
pro lepší blahobyt

Vem k sobě i pár hlav
těch co uvěří
že i takto lze žít


Dá - li bůh


Pro blaho podniku
budoucnost skvělou
jen žádný cit

Máš tu vše na triku
tvou osobnost celou
prý mohou zakoupit


S malou slevou


Anebo buď člověkem
se vším co je v Tobě
těžko se radí

S žádným povděkem
dnes ani v jiné době
nepříjdou kamarádi


Zůstaň sám sebou !!
Autor Madanik, 20.11.2012
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná satira na pány podnikatele a podobnou havěť :)

16.10.2014 01:52:27 | Lioness

*tvou osobnost celou
prý mohou zakoupit


S malou slevou

líbí..

24.11.2012 13:06:58 | chci_uverit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí