MINIATURY 12

MINIATURY 12

Anotace: Verše i říkánky z pomyslné čítanky

HYGIENO, BRAŃ SE !
Jednou na večeři jako host
v tlačence jsem našel kost
Na výrobce měl jsem zlost
Ale také hned bylo po chuti
což všechny moc zarmoutí

Byl SÁM PROTI SOBĚ
i přes pokročilý věk
jednou nohou v hrobě
nepřizpůsobil se době

NEVĚŘTE NIKOMU
kdo ti co řekne
ať tě to neleká
Cesta k pravdě
někdy je i trnitá
Často dost daleká

Dneska i jedna „ESEMESKA“
ZeZábavyZdravímMocSeNebavím
KdySeTohoZbavímTěžkoŘíctNevím

Koupili jsme SMUTNÉ KOLÁČE
Jako když jim je do pláče
Tak nějak moc se nepovedly
Přesto všechny jsme snědly

MNOHO PÉČE totiž
a ty to dobře víš
jen a jen škodí
Je už až na obtíž
Stále to tak chodí

GAMBLER
Jak v kasíně ve Vegas
nikdy jinde tolik neprohráš
Sbohem všechny úspory
K čemu jsou další hovory
Pro rodinu zbylo jen storry

Můj stále milý drahoušku
LÍBAT SE LZE jen přes roušku
Ať se ti chce nebo nechce
onemocnět můžem lehce
všude dnes hrozí infekce

O ČEM JE ŘEČ *
Vráska nevráska
je to skutečná láska
když postel práská
kdesi cosi mlaská?
Ne není to láska
Jen pohlaví křeč

VLASTENECTVÍ DNES
Na tuto radu dej
Čí chleba jíš
toho hymnu zpívej!

Ať se to nám
jakkoliv nezdá
každý chce VYPADAT
JAK FILMOVÁ HVĚZDA
nu což …
bylo by to bezva
Autor RU 82, 21.11.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

texty celkem působivé...na zamyšlení.

21.11.2012 12:08:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí