Štěstí.

Štěstí.

Anotace: nikde se koupit nedá.

Sbírka: Chvílka čtení

Nedá se pro štěstí do světa jít,
nemůžeš jen tak si někde ho vzít.
Nikdo přec štěstí nemůže nám dát,
sám by ho pak musel znovu si hledat.

Štěstí se nejlépe u sebe hledá,
sám nejlíp víš co od štěstí chceš,
pokud ti mysl tvá rady nedá,
věř že pak v světě těžko ho najdeš.
Autor jozífek, 21.11.2012
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí