Nevděčná

Nevděčná

Anotace: ...

 

Nejsem žádný blb

abych volil srp

a k tomu kladivo

narudlý nádivo

 

jste všude kolem

za každým volem

za každou krávou

levou či pravou

 

zdrhli jste Straně

po Něžné ráně

nebo jste zkysli

mám problém s čísly

 

čtyřicet osum

nebere rozum

čtyřicet jedna

nač býti bedna

 

k úžasu nad tím

že pořád platím

fízlovské penze

obědy v menze

 

nejlepší značky

tak končí plačky

mizerná fraška

Čalfy a Vaška

 

 

 

Autor vkl, 22.11.2012
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí