Sociální trápení

Sociální trápení

Anotace: byl to strašný pocit

Pohlcen temnotou i mrazem
na dno zimního večera sražen
stalo se to tak nečekaně, jsem blázen
padl jsem se svou jizvou na zem

lidé mi přestali házet mince
a dělat už ze mě svého prince
skončil jsem zas na ulici
nechal se chytit na udici

ptám se proto kam takhle přijdu
bez přátel, bez mé milé krysy
stále však v ruce svoji bílou křídu
jak to bývalo za časů kdysi
Autor Lostgen., 22.11.2012
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve druhém verši háček..."sražen"

22.11.2012 23:04:05 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí