Nepustím

Nepustím

Anotace: Pokusím se neztratit to, co jsem znovu našla.

Když jsme byli mladší,
malovali jsme si vzdušné zámky.
Bědovali nad zpackanými osudy,
aniž bychom věřili v dny příští.

Ty dny nevědomosti byli vlastně krásné.
My, zabývající se kluky.
Řešící, kdo se nám líbí
a komu se líbíme my.

A ty doby předtím,
kde jsme jako malé děti běhali venku,
neřešili to, co řešíme dnes.
V té době jsme nevěděli nic,
ani to, že někdo jako Ty nebo já existuje.

A teď i v tak mladém věku,
znechucení tím, co se vlastně děje.

Vlastně jsem moc ráda,
že jsem Tě poznala.
Ten čas, kdy jsme se jen smáli
a žili jsme Ty životy.

Ještě naprosto nepoznamenané tím,
co víme dnes.

Potom se naše cesty rozdělili.
A já toho dodnes lituji.
Byla jsem slepá,
ztratila jsem se v ulici bez konce.

Nějaký čas minul
a naše cesty se opět spojili.
Možná ne, tak pevně jako dřív.
Ale chybělo mi to porozumění.
Nevím, jestli se to jednou stane lepší,
nebo naše cesty zase zmizí.

Ale jedno vím určitě.
Když nebudu zahrabaná ve své hlavě,
v problémech, který občas nemají řešení.
Pokusím se Tě neztratit,
tak jako předtím.
Teď Tvou ruku už nepustím,
když se budeš cítit,
že se řítíš dolů ze skály.
Autor Cassée Moteur, 24.11.2012
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď Tvou ruku už nepustím,
když se budeš cítit,
že se řítíš dolů ze skály.

Michalko, udělala jsem tolik chyb a špatných rozhodnutí a nejvíc se to odrazilo na nás... Promiň, teď už vím, že nechci ztratit člověka, který tu bude, když ostatní odejdou a chlapi zklamou...

25.11.2012 13:00:53 | Philosophic Theory

Navždy manželky :) Ale musíme se scházet častěji :) Navíc potřebuji někoho, kdo mi dá občas pár facek přes pusu :)!

05.12.2012 19:13:34 | Cassée Moteur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí