satba

satba

Anotace: a zalévat až ke kořenům

 

 

vyzvedl jsem si

vše potřebné

pro výrobu děr v měkké zemi

pár rukavic

černou růži

to že dobře je mi

 

najdu si místo

tiché …  stranou

všech cizích očí zvědavých

naposled vzpomenu si

jak tvé ohně planou

na tvůj smích

 

vyzvedl jsem si tě

v černém rouchu

snad ze dna svého sklepení

rozbalím v tichosti

lehce pomačkanou

s vnitřním běsněním

 

a teď si tě lásko

zasadím

tak jako révu vinnou

tvojí vinou

hluboko

 

abys mi nesla plody mojí snahy

 

 

 

 

 

 

 

Autor čiči, 24.11.2012
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí