Uniká mi..

Uniká mi..

Anotace: O životě

Co bych chtěl? Vynést do oblak!
Někdy mám pocit, že se moje sny tříští.
Že už mi dávno frnknul vlak.
Má smysl čekat až dorazí příští?

Možná tu a tam přemýšlíš,
jak s tím mým životem pohnout?
Už se mi dál nechce na Janu čekat,
jo, to je přesně ta, kterou chci vohnout...
Autor ploskuták, 26.11.2012
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí