Ze dna mé duše

Ze dna mé duše

Anotace: Válí se tam strašné věci..

Sbírka: Ze dna

Tornáda pocitů
divoké vichry lásky a viny.
Fotka čtyř stěn –
vězení posedlé stíny.

Vysoké ploty, ostnaté dráty,
kapky naděje,
ztracené nálezy a věčné ztráty.
Divoké peřeje.

Schody až do nebe,
výtahy do pekla.
Spadané hvězdy,
slova cos neřekla…

Kaleidoskop vzpomínek.
Černobílé snění.
Prospané dny,
věčné noční bdění…

To najdeš na dně mojí duše.
Zbytečná existence.

Značka: Jen pro šílence.
Autor Prinzeschen, 27.11.2012
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Petbab, polibek.smrti, vkl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tornáda a zbytečná? to jaksi nejde dohromady :)

27.11.2012 20:08:16 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí