Život

Život

Celý můj život,
do veršů dávám,
tichý hodin tikot,
jmenuji se Adam.

Do školky a dom,
nevěda o světě nic,
nenastal tu žádný zlom,
bez starostí, bez hranic.

Dětství hezké,
život mě lákal,
studium těžké
gympl jsem flákal.

Pár těžkých pak přišlo ran,
odešel mi děda brzy,
života to hořká daň,
hořkost, lítost, slzy.

Pak - vysoká škola
skládám zkoušku nejtěžší,
rozbitý zpola,
život mě netěší.

Težké byly další kroky,
zvednout se a jíti dál,
bez dědy, táty, už čtyři roky,
vrátit nazpět bych si přál.

Po všem zlém však světlá místa,
já potkal lásku jako hrom,
nečekaně, z jasna čista,
v životě mém nastal zlom.

Uvnitř sláb, leč obal silný,
život můj je velký boj,
osud krutý, jindy vlídný,
už nenosím černý kroj.
Autor Richard LaFontaine, 29.11.2012
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Joe Vai, Robin Marnolli, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ti to. Teď ji opravdu potřebuješ cítit každým dnem.

29.11.2012 08:43:52 | Robin Marnolli

Na světě nejde nic lehce
ale někteří lidé tvrdí že bude líp.
Já ti řeknu jen to co znám:
Omnia vinci amor ~ vše přemáhá láska

29.11.2012 01:55:59 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí