Na zdraví

Na zdraví

Anotace: Nic se nemá přehánět.

Na zdraví vám Karel pije,
denně láhev, takhle žije,
likviduje nemoci,
sám si umí pomoci.

Slivovice moc mu chutná,
žena Vlasta je mu putna,
stále slyší její hlas,
málem se mu zkazil kvas.

Mám rád slivku, ty zas mlsy,
mě se sladké vážně hnusí,
také ti to neberu,
já však těžko přiberu.

Jiný řád tu musí nastat,
přestaneš hned muži chlastat,
týdně deci můžeš pít,
pokud se mnou chceš dál žít.

Sám teď Karel doma sedí,
slivovice dál si hledí,
smůla je, že jeho Vlasta,
se sousedem nyní chlastá.
Autor Psavec, 29.11.2012
Přečteno 372x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Holis, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec se povedl:-)

02.12.2012 13:28:51 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí