Počasí

Počasí

Anotace: Už zase na Nově večerní zprávy, kdo koho zabil a kde šílej krávy. Po zprávách ve...

Už zase na Nově večerní zprávy,
kdo koho zabil a kde šílej krávy.
Po zprávách ve sportu fotbaly z Londýna,
a pak už konečně s počasím blondýna!
zmateně po mapě posouvá ručičky,
občas si nevinně vyhrne šatičky.
Jak bude za týden, to nemá tušení,
hlavně když způsobí globální vzrušení!
Jó šéfové na Nově jsou prostě bozi!
k čemu znát počasí - hlavní jsou kozy!
Autor madis, 29.11.2012
Přečteno 519x
Tipy 5
Poslední tipující: Lighter, Robin Marnolli, Kett, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí