MINIATURY 13

MINIATURY 13

Anotace: Kdo myslí, vymyslí, často i nesmysly. Přikládám k tomu - pokornou omluvu.

VĚK NENADRŽUJE
Ještě stojí a rád
aby hned nepad
a nadále stál
musí se opírat
dokonce o regál
Ten vojáků král
důchodce generál

DOPIS NA ROZLOUČENOU
Loučím se s tebou – mami
Opouštím - ač nerad svět
než padnu, tak raději hned
notně otráven z TV reklamy

RECEPT
Rýži udusíme s cibulí
Dál vás už nic nenutí
však k dokonalé chuti
což je známo po staletí
necháme chvíli v posteli
kde se tovar domazlí
Návod celý a není zlý
Jistě vím Nikdo nenaletí

CO JE TO?
Shoda
dohoda
náhoda
pohoda
či nehoda

ČLOVĚK - to zní hrdě
Bez práce žije se tvrdě
Sice na volné noze
domov však nemáte
spíte jako ve výloze
Že vás to až dojímá
Nejmíň co vás zajímá

SČÍTÁNÍ LIDU
Sedím na zdymadle u jezu
pozoruji vás kdo již jste tu
Aby sestava už byla celá
postrádám jen „hastrmena“

VÁNOCE NEVÁNOCE
Děláme chybu
máme vánoce
několikrát v roce
jíme salát a rybu
Autor RU 82, 30.11.2012
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: PetTulak, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbi se mi člověk, recept a dopis..ty ostatní taky dobrý.

30.11.2012 11:04:23 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí