Hledání.

Hledání.

Anotace: Neztrácej čas zbytečnostmi,....

Sbírka: Chvílka čtení

Nedá se jen hledáním svůj život promarnit,
za života najít můžeš hodně věcí,
co ale nejvíce najít budeš chtít,
sám najít nemůžeš nikdy přeci.

Tak třeba štěstí,to najde si tě samo
u lásky že dvojnásob to platí je známo.
Hledej sám sebe to jediné najít chtěj,
sobě a lidem kolem tím radost udělej.

A život tvůj pak půjde dal,
však nebude tak jak si ho znal.
Pak bližní jdou po boku tobě,
s láskou v srdcích v každé době.
Autor jozífek, 30.11.2012
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Týna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí