Věnováno obětem nevyšetřovaných a nepotrestaných zločinů

Věnováno obětem nevyšetřovaných a nepotrestaných zločinů

Anotace: Pokud by nedocházelo ke staronové adoraci a nezapíralo podstatné, mlčel bych.

 

Kde chybí slova

začíná znova

kult s prvky mýtů

a mnozí sní tu

o hrdém reku

co v slavném věku

neřešil útlak

měl péči o frak

a skvělý dojem

hnůj nechal hnojem

bolševik – přítel

legrace pytel

 

Nejsme jak oni!

co bylo loni

pryč je, jdem dále

ve jménu krále

ať žije, sláva!

posvátná kráva

již exil chránil

by se jich stranil

 

Na zlomu věků

nový král Čechů

zhlédnuv se v sobě

minulé době

dal tichou milost

co bylo, bylo

po letech plakal

co je tu za kal

bolševik roste

 

Lituji, posté

nezvládl roli

teď nás to bolí

a bude bolet

padesát, sto let?

než se jed ztratí

co vstříkli kati

a zrádci v rudé

 

Je mi zle studem

před bitých hroby

jež kdekdo zdobí

Nic víc než tohle?

Dost smutný pohled

 

 

 

 

Autor vkl, 03.12.2012
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Do Ga, Lenka Krásnodvorská, Jan Voralberg, Marco, Robin Marnolli, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně ti to plyne, vlastenecké moc nemusím, ale čte se to fajn a má to spád.

03.12.2012 11:27:53 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí