Jsou horší věci na světě

Jsou horší věci na světě

Anotace: Sonet č. 3

Sbírka: Sonety Kateřinám

 

Proč píšeš "Help me!" do sešitu,

je mnoho nás, co něco trápí,

rozpoznej správně důvod k pláči,

ať slza z mála líc nesmáčí.

 

Je to jen školou? - problém nízký,

jsou horší věci na světě,

klid, štve nás všechny,

nedrž se jí tak sveřepě!

 

Kdyby snad smrt či láska tvoje,

vrásky ti v líci tvořila...

 

Pak zlost i krutá slova

by k tomu se jistě hodila.

Autor Lord Bartimaeus, 04.12.2012
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí